søndag den 1. marts 2015

Italiensk klassiker - Pasta Vongole - mad på kun 15 min. :o)

Opskrift:
Muslinger uden skald
3 stængler bladselleri, i skiver
3 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
1 chili
8 friske cherrytomater, delt på midten
1 god sjat olivenolie
0,25 l madlavningsfløde

Topping:
Frisk revet Parmigiano Reggiano

Fremgangsmåde:
  • Sæt en gryde over med vand, salt og olie, sæt låg på og skru op for varmen, så vandet koger 
  • Snit og skær dine grøntsager
  • Hæld olien i en gryde og skru godt op for varmen
  • Svits hvidløg og chili  mens du vender dem med hurtige hånd (med grydesken)
  • Tilsæt sellerien og fortsat svitsningen 1-2 i den varme olie
  • Grøntsagerne må helst ikke nå at tage farve
  • Dine muslinger vendes i gryden, der røres rundt til de får en hurtigt gennemvarmning
  • Tilsæt din spaghetti i det kogende vand og lad det koge som anvist på pakningen
  • Hæld fløden over muslinger go grøntsager, skru ned til svag varme så kun lige at det småkoger, smag til med salt og peber
  • Lad retten simre indtil spagettien er færdigkogt & server så straks med frisk revet Parmigiano Reggiano
Tips: Der må gerne være et let bid og sprødhed i måde grøntsager og spagetti - Al dente. Det giver en friskhed og en ekstra smag til retten :o)

Velbekomme <3





Ingen kommentarer:

Send en kommentar