Opskrift:
Muslinger uden skald
3 stængler bladselleri, i skiver
3 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
1 chili
8 friske cherrytomater, delt på midten
1 god sjat olivenolie
0,25 l madlavningsfløde
Topping:
Frisk revet Parmigiano ReggianoFremgangsmåde:
- Sæt en gryde over med vand, salt og olie, sæt låg på og skru op for varmen, så vandet koger
- Snit og skær dine grøntsager
- Hæld olien i en gryde og skru godt op for varmen
- Svits hvidløg og chili mens du vender dem med hurtige hånd (med grydesken)
- Tilsæt sellerien og fortsat svitsningen 1-2 i den varme olie
- Grøntsagerne må helst ikke nå at tage farve
- Dine muslinger vendes i gryden, der røres rundt til de får en hurtigt gennemvarmning
- Tilsæt din spaghetti i det kogende vand og lad det koge som anvist på pakningen
- Hæld fløden over muslinger go grøntsager, skru ned til svag varme så kun lige at det småkoger, smag til med salt og peber
- Lad retten simre indtil spagettien er færdigkogt & server så straks med frisk revet Parmigiano Reggiano
Tips: Der må gerne være et let bid og sprødhed i måde grøntsager og spagetti - Al dente. Det giver en friskhed og en ekstra smag til retten :o)
Velbekomme <3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar