lørdag den 28. marts 2015

.. Clay Clay Me Away ..















Krea-weekend med niecen :O)

Påskehygge med min niece på 10 år

Vi besøgte Hobbybutikken i Holmbladsgade 6. Et af mine yndlingssteder, der der skal shoppes ind til kreative projekter. De har mange lækre materialer i butikken og ejeren står altid klar med gode råd og vejledning.

Karoline faldt hurtigt over Silk Clay. Jeg har selv leget med clay tidligere, men det har været Cernit og Fimo ler. Men Karoline havde før leget med det i fritidsklubben og syntes det var sjovt.

Silk Clay er virkelig anerledes og sjovt at arbejde med. Det minder meget om blød modellervoks. Det klæber let på overflader såsom papæsker eller styroporkugler og -æg. Fordelen ved Silk Clay er at det er en utrolig let og smidig modelleringsmasse, som næsten ingenting vejer når der tørrer op. Det gør det nemt at hænge op eller lade stå fremme som pynt. 

Karoline havde en masse idéer og lavede en figur fra Grusomme Mig, to påske kyllinger, en
hoptimist og et ansigt af sig selv :O) Hun hyggede sig længe med det. Der blev brugt kagerulle til at flade Clay'en faldt ud, en saks til at klippe samt en limesaft-presser til at lave håret til ansigtet.





Slik Clay skal helst tørre i ca. 24 timer. Fotoet af Hoptimisten er taget lige efter den var lavet, men efter den havde lufttørret natten over var alle flader glatte. Jeg ved ikke præcist hvad der sker, men det virker som om at clay'en optager luften i rummet, som derved glatter fladerne ud. Den lilla påskekylling, har tørret længere og her ses at fladerne langsom er ved at glatte ud i tørreprocessen. Den gulekylling er en anden form for samme clay, den hedder Foam Clay og er med små polystyrenkugler i.

Figurerne blev rigtig fine :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar